Global Copenhagen

Global Copenhagen er Danmarks regionale spillested dedikeret til verdensmusikkens mange genrer. Her kan man opleve latinamerikansk cumbia, nigeriansk afrobeat, bryllupsmusik fra Balkan og et bredt udvalg af andre internationale stilarter – fra akustisk folk til elektroniske fusioner.

Der tilbydes medlemmerrabat til udvalgte koncerter på Global. Se oversigt over koncerterne her.

På Global præsenteres et bredt udvalg af de bedste internationale og nationale bands samt nogle af verdens mest progressive DJs – altid i højeste kvalitet. Dette sikres gennem mange års erfaring på livemusikscenen, professionel koncertproduktion og en af de mest anerkendte bookere på området, der også booker verdensmusik for Roskilde Festival.

Non-profit organisation der brænder for musik

Global har som målsætning at udbrede kendskabet til den globale musik i det danske musikliv generelt og bidrage til udviklingen af nye spændende genreblandinger på den hjemlige scene. Blandt Globals samarbejdspartnere kan nævnes Jazzhouse, Roskilde Festival, Copenhagen Jazz Festival, CPH:DOX, Distortion Festival, Atlas i Aarhus, Klaverfabrikken i Hillerød, Huset i Esbjerg, Mix Musik i Malmö, Kulturhus Gimle i Føllenslev og Hagges i Tønder.

Sidst men ikke mindst er Global Copenhagen en non-profit organisation og hjerteblod for en masse frivillige, der arbejder for at give dig en unik oplevelse og en fest af en anden verden.

Global har præsenteret koncerter med internationale stjernenavne som Seun Kuti & Egypt 80, Boban i Marko Markovic Orkestar, Danyèl Waro, Bomba Estéreo, Bassekou Kouyaté & Ngoni Ba, The Master Musicians of Jajouka, Celso Piña, Meher & Sher Ali og Hugh Masekela.

Praktisk information

Adresse
Nørre Alle 7
2200 København N

Kontakt
Telefon: 50580841
Hjemmeside

Åbningstider
Tjek tidspunkt for koncerter på hjemmesiden

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!