Besøg Climate Planet på Rådhuspladsen 

Climate PlanetFoto: Climate Planet.

Climate Planet lover en tankevækkende oplevelse. Kun ved at forstå konsekvenserne af vores handlinger, kan vi ændre klimakurven og efterlade en beboelig planet til de kommende generationer. Jesper Theilgaard og NASA beretter.

En gigantisk jordklode har indtaget Rådhuspladsen! Frem til den 22. oktober tilbyder Climate Planet en ny og unik oplevelse. Her kan du bl.a. opleve klimaudviklingen visualiseret i et forløb fra Big Bang til langt ud i fremtiden. Oplevelsen inde i Climate Planet varer ca. 40 minutter.

Så høj som en 5-etagers bygning

Konstruktion er 24 meter i diameter og 20 meter høj – lige så høj som en 5-etagers bygning. Overfladen forestiller en kopi af jorden. Inde i jordkloden svæver en vejrglobe med en
diameter på fire meter. Her vises ved hjælp af fire projektorer levende billeder af jorden set fra rummet. Endvidere er der oplagret globale vejrdata, som viser Jordens klimaudvikling siden Big Bang og til langt ud i fremtiden – en fremtid som afhænger af vores handlinger nu.

Jesper Theilgaard og NASA

Fortællingen i Climate Planet er skrevet og fortalt af vejr- og klimaeksperten Jesper Theilgaard og udviklet i samarbejde med NASA. Vores klima gennemgår i øjeblikket drastiske forandringer. Kun ved at forstå konsekvenserne af vores handlinger, kan vi ændre klimakurven og efterlade en beboelig planet til de kommende generationer. Climate Planet har påbegyndt en verdensomspændende tur for at fortælle historien om vores klima, samt hvad vi kan gøre for at skabe en grønnere fremtid.

Bæredygtighed i dagligdagen

Efter besøget i Climate Planet inviteres de besøgende med ud i temaringen rundt om Climate Planet. Temaringen er skabt i samarbejde med Climate Planets partnere. Her er der fokus på og inspiration til bæredygtighed i øjenhøjde, så man bliver klædt på til den grønne omstilling, inden man forlader området.

Climate Planet er åben fra kl. 10.00 til 20.00 med forestillinger hver time alle dage.

Læs mere om Climate Planet og køb billetter her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!