VIND & NYD: biografbilletter til humoristiske “Min far Toni Erdmann”

I Cannes grinte publikum, så tårerne trillede, mens kritikerne tildelte ‘Min far Toni Erdmann’ det højeste stjernesnit, der nogensinde er givet på festivalen. Nu kan du opleve den morsomme film med egne øjne!

/// Konkurrencen er slut ///

Det tyske komedie-drama ‘Min far Toni Erdmann’ handler om faren Winfried (Peter Simonischek), som rejser fra Tyskland til Bukarest for at besøge sin datter Ines (Sandra Hüller). Winfried er nemlig overbevist om, at hans datters sans for humor er gået tabt i jagten på en karriere.

Ines arbejder på et outsourcing-projekt i Bukarest, da hendes far dukker uanmeldt op. Winfried kan dog ikke rigtig komme ind på livet af sin datter, så i afmagt iklæder han sig paryk, falske tænder og dæknavnet Toni Erdmann, hvorefter han begynder at mingle med hendes venner og forretningsforbindelser.

Der er heldigvis mening bag galskaben, for tosserierne er både filmens og Tonis redskab til at åbne op for de store følelser.

“Årets komedie er en mesterligt morsom film, der samtidig er sjældent dybsindig. Genialt!”. Sådan lyder ordene fra Claus Christensen fra Filmmagasinet Ekko, som giver den hylende morsomme og gribende familiedrama seks stjerner.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!