Kulturnat 2017

Københavns største endagsbegivenhed, Kulturnat, der har været afholdt i over 20 år, finder dette år sted fredag d. 13. oktober.

Mere end 260 kirker, biblioteker, teatre, museer, parker og pladser vil denne aften byde velkommen til et væld af kulturoplevelser.

Glyptoteket

Glyptoteket, der holder åbent fra 18-24, har denne aften fokus på temaet ‘Magt’, og i den forbindelse kan du opleve særudstillingen ‘Farao. Magtens ansigt.’. Tag på en tidsrejse til det gamle Ægpyten og fordyb dig i nye perspektiver på kultur og civilisation. Du kan også være med til Silent Disco blandt marmorsøjlerne.

Cinemateket

Trænger benene til en pause, kan du tage forbi Cinemateket, der denne aften, i anledning af den sagnomspundne fredag d. 13., har fokus på gys og gru. Slå dig ned i en af Cinematekets biografer og se en god film. Du kan blandt andet se ‘Fredag den 13.’ (1980) og ‘Vampyr’ (1932). Du kan også få lavet en filmplakat med dit eget ansigt på eller quizze om film og horror. Cinemateket holder åbent fra 18-23.

Buddhistisk Center København

Få en anderledes og spirituel oplevelse på På Buddhistisk Center København på Østerbro. Lad dig opsluge af buddhismens verden, når der hver halve time fra 18-23:30 gives et foredrag om buddhisme og meditation, hvorefter du selv kan lære at meditere med en guidet meditation. Det er også en mulighed for at se sig om i det smukt udsmykkede center.

Kulturpas

Et Kulturpas koster 95,- og kan købes i alle 7/11 butikker i hele Hovedstadsområdet samt på biblioteker og museer i København og på Frederiksberg. Passet giver samtidig adgang til fri transport med metro, s-tog, tog og bus i hele Hovedstadsområdet fra kl 17-05.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!