Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vestfløjen – Hovedværker gennem 100 år

4. november 2014 - 18. januar 2015

DKK110

I denne udstilling kan du opleve værker fra Louisianas Samling, der repræsenterer vigtige kunstneriske positioner gennem de sidste knap 100 år inden for maleri, skulptur, foto og tegning.

Første del af udstillingen viser Picasso, Giacometti og Schlemmer – især med værker fra efterkrigsperioden. Omdrejningspunktet er fremstillingen af den menneskelige grunderfaring: Det enkelte individ, mødet med den anden og relationerne i en gruppe.
Andel del vender fokus indad med psykologisering eller forvrængning som det centrale tema. Her kan ses flere markante værker af Louise Bourgeois bl.a. hendes kendte, sammenslyngede edderkoppepar.
Sidste del af udstillingen viser kunstnere, som er optaget af den historiske bevidsthed, om det spind af økonomiske, magtpolitiske, kulturgeografiske og kønspolitiske forhold, kunstneren altid sætter sine værker ind i – og måske imod. Fra den tyske efterkrigskunst, der konfronterer vor egen nære historie – Baselitz og Kiefer – til fornemmelsen af det globale flow i vores tid, repræsenteret af indiske Shilpa Gupta og hendes “syngende sky af mikrofoner.

Detaljer

Start:
4. november 2014
Slut:
18. januar 2015
Pris:
DKK110
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
www.louisiana.dk

Sted

Louisiana
Gl. Strandvej 13
Humlebæk, 3050 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
49 19 07 19
Hjemmeside:
http://www.oplevbyen.dk/kunst/louisiana/

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!