Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tell Me on a Sunday

11. november 2014 - 18. november 2014

DKK199

Andrew Lloyd Webbers one-woman musical TELL ME ON A SUNDAY med Louise Fribo i rollen som kvinden, der søger efter kærlighed, blev både en stor publikums- og anmeldersucces ved opførelserne tidligere på året i Sceneriet under Det Ny Teater. Forestillingen genopføres derfor i Sceneriet i en begrænset periode i november måned.

”Sangene i Tell Me On A Sunday har jeg sunget siden jeg var en lille pige. Det er derfor en drøm der går i opfyldelse at få muligheden for at være centrum for dette one-woman-show,” udtaler Louise Fribo og fortsætter: ”Jeg glæder mig til at spille den i Sceneriet, som er et magisk scenerum. Sceneriet ligger pudsigt nok lige under store scene, hvor jeg for et år siden stod og sang Christine i Love Never Dies.”

Tell Me On A Sunday er en sangcyklus om en kvindes søgen efter kærlighed. Hendes mislykkede parforhold bringer hende fra New York til Hollywood og tilbage til Manhattan. Historien fortælles med både humor og glæde, men er samtidig en inderlig og bittersød fortælling om kærlighedens ufuldkommenhed.

Tell Me On A Sunday var Andrew Lloyd Webbers næste projekt efter musicalen Evita, som spillede på Det Ny Teaters store scene i sidste sæson. Forestillingen blev født efter en idé fra Andrew Lloyd Webbers mangeårige librettist Tim Rice, som han også skrev musicalen Evita sammen med. Lloyd Webber valgte imidlertid at lade den Oscar-vindende tekstforfatter Don Black skrive sangteksterne til forestillingen.

Forestillingen er næste udspil under konceptet Off Det Ny, som er Det Ny Teaters alternative scene for musicals der er for “smalle” til det store udstyr, men for gode til at forbigå i tavshed.

Tell Me On A Sunday opføres på engelsk.

Detaljer

Start:
11. november 2014
Slut:
18. november 2014
Pris:
DKK199
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
www.detnyteater.dk

Sted

Det Ny Teater
Gammel Kongevej 29
København V, 1610 Danmark
Telefon:
33 25 60 05
Hjemmeside:
http://www.oplevbyen.dk/scene/det-ny-teater/

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!