Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Napoli

31. januar 2014 - 18. marts 2014

DKK95 – DKK695

For fire år siden fik Den Kongelige Ballet en ny og livlig Napoli. Nu fuldender Nikolaj Hübbe den populære nyfortolkning, så også det festlige tredje akt byder på nye kostumer og opdaterede trin.

Napoli er et af Bournonvilles og den klassiske danske ballets hovedværker. Og en af de mest efterspurgte balletter, når Den Kongelige Ballet turnerer i udlandet.

I Napoli får du en fortættet historie om forelskelse, lidenskab og det gnistrende, italienske temperament. Vi møder det unge, forelskede par Teresina og Gennaro, der må gå grueligt meget igennem, før de kan leve lykkeligt.

Sammen med balletinstruktør Sorella Englund skabte balletmester Nikolaj Hübbe en ny Napoli i november 2009, hvor de tro mod fortællingen har valgt at digte lidt videre og flytte handlingen frem til 1950’ernes Italien, hvor Fellinis film fra det rå og fattige byliv leverer inspirationen.

Introduktion til aftenens forestilling
Fortalt på skift af solist Morten Eggert, karakterdanser Mette Bødtcher og tidligere danser ved Den Kongelige Ballet Henriette Brøndsholm.

Hvor: Balkonfoyeren

Hvornår: 45 minutter før hver forestilling.

Detaljer

Start:
31. januar 2014
Slut:
18. marts 2014
Pris:
DKK95 – DKK695
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
www.kglteater.dk

Sted

Gamle Scene (Kgs. Nytorv)
Kongens Nytorv 9
København K, 1017 Danmark
Telefon:
33 69 69 86
Hjemmeside:
http://www.oplevbyen.dk/scene/gl-scene-kgs-nytorv/

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!