Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert: Lubomyr Melnyk på Jazzhouse

28. oktober 2016 kl. 21:00 - 23:00

Kr.125 – Kr.160

Den både mystiske og virtuose grundlægger af “continuous piano music” vender tilbage til Jazzhouse i anledning af det aktuelle album “Illirion” på Sony Classical

Det er med stor stolthed, at Jazzhouse kan byde på et genhør med den store ukrainske pianist Lubomyr Melnyk. Han er kendt for sin enestående teknik – “continuous piano music” – der forbinder det minimalistiske og meditative med ekstremt hurtigt spillede toner og overtoner, der flyder sammen i komplekse mønstre. Dette kræver en højt udviklet og forædlet spillestil, som er meget svær at efterligne for andre pianister, hvorfor Melnyk også er blevet kaldt verdens hurtigste nulevende koncertpianist, ligesom han hyppigt bliver kaldt for en vor tids Franz Liszt.

Er Melnyks musik ekstremt svær at spille, er den på ingen måde svær at lytte til. Melodierne er ofte gribende smukke, og de fint flimrende toner skaber en helt egen poetisk lydverden, som har betaget og inspireret mange. Melnyk har mange fans inden for moderne klassisk musik, men nyder også anerkendelse i elektroniske musikmiljøer for sin på én gang komplekse og ambiente musik, der på grund af sine myriader af toner og overtoner da til tider næsten også kan lyde som elektronisk musik til trods for at den er helt akustisk.

Melnyk gav en formidabel koncert i Jazzhouse tilbage i 2013. Siden har han spillet udsolgt koncert på Frost Festivalen, så hans musik har tydeligvis også fået fat i det danske publikum. Nu er han aktuel med det helt nye album, “Illirion”, der udsendes på Sony Classical. Og det er i anledning af dette album, at den store klavermester nu atter gæster Jazzhouse med sit unikke og flydende spil.

Tidspunkt: Fredag d. 28. oktober kl. 21.00 (dørene åbner kl. 20.00)
Sted: Jazzhouse, Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 København K
Normal pris: kr. 160,-
XTRA Medlemspris: kr. 125,-
Rabatlink: (Synlig for medlemmer af OplevByenXTRA) 

Hvis du ikke allerede er medlem af OplevByenXTRA, så klik her for at melde dig ind og få adgang til alle fordelene.

Detaljer

Dato:
28. oktober 2016
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
Kr.125 – Kr.160
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,
Begivenhed Tags:
, , , , , , ,

Sted

Jazzhouse
Niels Hemmingsens Gade 10
København K, 1153 Danmark
Telefon:
33 15 47 00
Hjemmeside:
http://www.oplevbyen.dk/musik/jazz-house/

Arrangør

Jazzhouse

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!