Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kameliadamen

14. september 2014 - 31. oktober 2014

DKK95

Der blev snøftet højlydt på stolerækkerne, da Den Kongelige Ballet i 2012 for første gang dansede John Neumeiers Kameliadamen. Såvel publikum som anmeldere overgav sig betingelsesløst, og mange måtte gå forgæves.

Det har siden da været et brændende ønske at få dette værk tilbage i ballettens repertoire, og det er nu heldigvis lykkedes.
John Neumeier er en af ballethistoriens største. Han har ofte givet sig i kast med verdenslitteraturens klassikere, og her altså Alexandre Dumas d.y.s udødelige historie Kameliadamen fra 1848. Ligesom i Romeo og Julie formår Neumeier i Kameliadamen at fortælle en intens og følelsesladet historie med et trinsprog, der kræver stor indlevelse og dramatisk kunnen at forløse på scenen.

Til tonerne fra Chopins udtryksfulde klaver- og orkestermusik fortælles den tragiske historie om den unge, lidt naive Armand Duval fra det parisiske bourgeoisi, der taber sit hjerte til den dragende, men fatalt syge kurtisane Marguerite Gautier. Deres kærlighed er uden grænser, men den umuliggøres af uforstående omgivelser.

Detaljer

Start:
14. september 2014
Slut:
31. oktober 2014
Pris:
DKK95
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
http://www.kglteater.dk/

Sted

Gamle Scene (Kgs. Nytorv)
Kongens Nytorv 9
København K, 1017 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
33 69 69 86
Hjemmeside:
http://www.oplevbyen.dk/scene/gl-scene-kgs-nytorv/

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!