Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hærværk

22. januar 2014 - 8. april 2014

DKK95 – DKK475

Hvad sker der, når en midaldrende familiefar og digter med fast, lønnet arbejde beslutter sig for at begå hærværk på sit liv? Rasmus Bjerg spiller den alkoholiserede Ole Jastrau fra Tom Kristensens nyklassiske roman Hærværk, der nu sættes på scenen for første gang.

Jastrau kæmper forgæves for at forene sin fortid som kommunist med en borgerlig tilværelse. Men da han møder den unge digter Steffensen, finder Jastrau en åndsfælle, der kan fylde tomrummet ud. Steffensen kan tale ind i hans sjæl, og i alkoholens tåger, til lyden af jazz og i storbyens indtagende mørke, genopstår Jastrau i sin kamp mod institutionen, religionen og sig selv.

Hele Danmarkshistorien er fordrukken, mener han, og selv er han i færd med at undersøge den menneskelige deroute. Eller er han i virkeligheden bare en gemen dranker?

Som en sejlende hyldest til København følger vi Jastraus besøg på byens barer i takt med, at han mister kone, barn og job. Hans historie er en af dansk litteraturs største nedture, fuld af støvet 30’er dekadence, tredjedags tømmermænd og længsel efter pludselig død.

Detaljer

Start:
22. januar 2014
Slut:
8. april 2014
Pris:
DKK95 – DKK475
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
www.kglteater.dk

Sted

Skuespilhuset
Sankt Annæ Plads 36
København K, 1250 Danmark
Telefon:
33 69 69 86
Hjemmeside:
http://www.oplevbyen.dk/scene/skuespilhuset/

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!