Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Doppler

3. oktober 2014 - 15. november 2014

DKK80

”En gang imellem må man simpelthen vove sig ud på den rådne gren, man sidder på, og hvis den ikke knækker af sig selv, må man simpelthen bare save den over.”
– Andreas Doppler

Doppler falder på sin mountainbike i skoven og beslutter sig for, at nu kan det være nok med at være forsørger og familiefar og helt utrolig kompetent. Faktisk er Doppler ikke engang sikker på, at hans nyligt afdøde far var særligt kompetent.
Han skyder en elg, tager den forladte elgkalv Bongo til sig og vender verden ryggen. Men selv om man snører soveposens lukning helt stramt til, har virkeligheden det alligevel med at slippe ind.
Erlend Loe har skrevet romanen Doppler, som forestillingen bygger på. Født i Trondheim i Norge i 1969 har Loe siden 1993 udgivet 11 romaner og en række børnebøger, heriblandt en serie om truckføreren Kurt. Han har desuden skrevet filmmanuskripter og oversat bøger, bl.a. af Jakob Martin Strid. Loe har modtaget et hav af priser for sine bøger, hvoraf de fleste er oversat til dansk. Hans gennembrudsroman Naiv Super er oversat til 20 sprog.
Doppler er en co-produktion mellem Eventministeriet og Det Røde Rum.

Detaljer

Start:
3. oktober 2014
Slut:
15. november 2014
Pris:
DKK80
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
http://kglteater.dk/det-sker/skuespil

Sted

Skuespilhuset
Sankt Annæ Plads 36
København K, 1250 Danmark
Telefon:
33 69 69 86
Hjemmeside:
http://www.oplevbyen.dk/scene/skuespilhuset/

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!