Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert

2. oktober 2014

DKK305

Flamencostjerner på Louisiana: Marina Heredia, José Quevedo, Paquito Gonzalez, Jara Heredia og Anabel Rivera

Koncerternes frontfigur, Marina Heredia, der netop har vundet den prestigiøse Premio Flamenco Hoy for årets bedste cd (2013) optræder til koncerterne på Louisiana med nogle af Spaniens absolut bedste flamenco-musikere: Guitaristen José Quevedo, ‘El Bolita’ (Jeréz, 1974) har ud over sine anmelderroste udgivelser akkompagneret de bedste sangere fra den unge generation og blander den helt særlige rytmiske Jeréz-tradition med en imponerende musikalitet og kreativitet.
Paquito Gonzalez (Sanlucar de Barrameda, 1981) er en af de mest eftertragtede perkussionister både på scenen og til indspilninger. Han er fast medlem af guitaristen Vicente Amigos sextet og optræder regelmæssigt med toneangivende sangere ‘el Pele’, Jose Mercé , Miguel Poveda og Arcángel hvilket alene vidner om hans enestående kvaliteter.

Danseren Jara Heredia (Granada, 1982) er datter af Juanillo, en sigøjnerfigur fra det legendariske Sacromonte, og kendt for sin tilknytning med de bedste flamenco-artister som Paco de Lucía og Camarón. Jara har arbejdet siden hun var 8 år gammel og deltager regelmæssigt i Marina Heredias turnéer samtidig med at hun arbejder fast på Granadas bedste tablao “La venta del Gallo”.

Anabel Rivera (Cadíz, 1976) har arbejdet professionelt siden hun var 17 år. Hun har sunget til dansere som Manuela Carrasco og Javier Latorre og sunget kor til Niña Pastori og la Macanita. Hun optræder også som solist og med sin egen gruppe ’Levantito’.

Marina Heredia sang
José Quevedo guitar
Paquito Gonzales percussion
Jara Heredia dans
Anabel Rivera sang

HVOR: Louisiana Koncertsal
PRIS: Kr. 295 ( + gebyr kr. 10)

Detaljer

Dato:
2. oktober 2014
Pris:
DKK305
Begivenhed Kategorier:
, , ,
Hjemmeside:
www.louisiana.dk

Sted

Louisiana
Gl. Strandvej 13
Humlebæk, 3050 Danmark
Telefon:
49 19 07 19
Hjemmeside:
http://www.oplevbyen.dk/kunst/louisiana/

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!