Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CPH:DOX

6. november 2014 - 16. november 2014

CPH:DOX er Københavns store dokumentarfilmfestival, der afholdes hvert år i november. Her vises over 200 film, der repræsenterer det aktuelle og mest interessante på den dokumentariske scene

CPH:DOX, Copenhagen International Documentary Film Festival, blev grundlagt i 2003 af Natfilm Festivalen og administreret af Copenhagen Film Festivals. Festivalen er vokset til at være en af Europas største festivaler for dokumentarfilm.

Internationalt perspektiv
Hvert år fylder CPH:DOX de københavnske biografer med mere end 200 dokumentarfilm fra hele verden. Filmene fordeler sig på syv faste konkurrenceprogrammer med internationale juryer og en række tematiske serier, der sætter fokus på aktuelle politiske og æstetiske problemstillinger.

Store og små
CPH:DOX lægger vægt på at præsentere det nyeste og mest interessante på den dokumentariske scene, og filmprogrammet rummer derfor både film af store internationalt anerkendte instruktører og smallere titler af nyt eller ukendt talent.

CPH:DOX modtog 2014 Årets Sær-Bodil, fordi festivalen under Tine Fischers ledelse nærmest på rekordtid har etableret sig som en af de vigtige europæiske filmfestivaler.

Læs mere i vores mini guide

Detaljer

Start:
6. november 2014
Slut:
16. november 2014
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
www.cphdox.dk

Sted

København
København, Danmark + Google Maps

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!