Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CPH Stage

1. juni 2016 - 12. juni 2016

12 dage med teater – oplev, hvad dansk scenekunst kan, vil og skal!

Siden 2013 har CPH STAGE samlet publikum og branche for at fejre teatret og scenekunsten. På festivalen kan du opleve scenekunst fra hele Danmark og fra udlandet på teatre, alternative venues og i det offentlige rum.

Dette års festival

I 2016 præsenterer festivalen over 110 forestillinger fra ind- og udland. Som noget nyt i år skydes festivalen igang med en stor international åbningsforestilling udvalgt af festivalens bestyrelsesformand Christian Lollike. Det vil derfor være muligt at opleve CAMPOS turnéhit NEXT DAY af den anerkendte instruktør Philipe Quesne.

Om festivalen

CPH STAGE er en åben teaterfestival, hvor kunstnere, teatre og producenter giver deres bud på den gode forestilling. Du får mulighed for at gå på opdagelse i de forestillinger, som teatrene selv ønsker at fremhæve. Det kan være årets succes, en forestilling, der udstikker en ny kunstnerisk retning eller den forestilling, der har tegnet sæsonen for det enkelte teater. Ud over forestillingerne byder CPH STAGE på readings, koncerter, debatter, seminarer, fester, et teaterloppemarked og meget mere.

Detaljer

Start:
1. juni 2016
Slut:
12. juni 2016
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
http://www.cphstage.dk/

Arrangør

CPH STAGE

Sted

København

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!