Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Copenhagen Half Marathon

13. september 2015

Gratis

To-i-en er på flere måder betegnende for Copenhagen Half Marathon, der er for motionister og eliteløbere. Samtidig er der tale om Dansk Mesterskab og Gold Label-løb

Københavns nye, årligt tilbagevendende halvmarathon i verdensklasse, Copenhagen Half Marathon. Dansk Atletik Forbund og Sparta løfter motionsløb i Danmark til det højeste internationale niveau. Copenhagen Half Marathon bliver nok det første halvmaraton i Norden med Det Internationale Atletik Forbunds fornemste blåstempling, IAAF Road Race Gold Label.
Motionister løber med, når den absolutte verdenselite kommer til København for at løbe gennem det bedste af København og Frederiksberg. Det går løs den 13. september 2015!

IAAF’s Road Race Gold Label gives til verdens førende landevejsløb. Det kræver blandt meget andet en international elite af højt niveau og en fuldstændig afspærret rute. Med det prestigefyldte kvalitetsstempel bliver Copenhagen Half ét blandt verdens kun 8 nuværende Gold Label-halvmaratonløb. Løbet er samtidig dansk mesterskab i halvmarathon.

Detaljer

Dato:
13. september 2015
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
http://cphhalf.dk

Sted

København
København, Danmark

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!