Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Big Fat Snake

18. april 2014

DKK285 – DKK335

Hele Danmarks rockband, Big Fat Snake, tager en kreativ udfordring op, når bandet i løbet af én aften spiller to forskellige koncerter på to forskellige scener – for ét og samme publikum. Koncerthuset lægger sal og scene til.

De to koncerter er en del af Big Fat Snakes Midnight Hour-turné. Ved koncerterne får publikum mulighed for at opleve bandet, når de udforsker de største soul-klassikere, graver et spadestik dybere i Elvis-sangskatten og mikser med sange fra deres eget store bagkatalog.

Med det helt specielle liveformat, foræres Big Fat Snake en særegen mulighed for at udfordre sig selv og ikke mindst publikum. Første koncert vil finde sted i Koncertsalen. Her er publikum siddende i den store flotte sal med højt til loftet og rum til fordybelse.

Ved koncert nr. to flytter bandet til en ny scene i Koncerthusets Studie 1, og publikum flytter med. Og har man ikke allerede har været oppe af stolene, er det nu tid til det. Den stående koncert giver Big Fat Snake nye muligheder for kontakt med publikum og nye muligheder for fortolkninger af sætlisten

"Midnight Hour er en musikalsk gave til os selv – og vores publikum!" siger Anders Blichfeldt, og tilføjer med slet skjult beskedenhed: "Vi har lavet en sætliste af guld!"

Aftenens sætliste indeholder bl.a. følgende numre:

'In the Midnight Hour', 'Burning Love', 'Sitting on the Dock of the Bay', 'Viva Las Vegas', 'Fever' samt en række af Big Fat Snakes store hits.

Med denne helt specielle koncertform, som kun Koncerthuset kan præsentere, kan publikum se frem til en helt unik rockoplevelse med Big Fat Snake – og mon ikke der også dukker nogle overraskelser op i løbet af aftenen!

Praktisk Information
Billetsalget begynder torsdag 12/12 kl. 10.00

Detaljer

Dato:
18. april 2014
Pris:
DKK285 – DKK335
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
www.dr.dk/koncerthuset

Sted

Koncerthuset (DR Byen)
Emil Holms Kanal 20
København , 2300 Danmark
Telefon:
35 20 62 62
Hjemmeside:
http://www.oplevbyen.dk/musik/koncerthuset-dr-byen/

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!