Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

6 forestillinger: Salon Madame Nielsen

19. maj 2015 - 19. juni 2015

DKK80

Hvem kan undsige sig drømmen om en uge i fortidens dekadente Paris? Og var det alene dekadence eller en raffineret plan?

Marquise de Rambouillet og hendes efterfølgere i det attende århundredes saloner regnes for feministbevægelsens avantgarde. Og med sin salon fra 2013 genintroducerer Madame Nielsen den feminine magtforførelse, fornemmelsen for form, præcision og antydning som den europæiske politiks intimeste rum.  Henslængt, siddende eller sågar dansende i sin himmelske seng, fortryller hun gæsterne med egne sange, som hun akkompagnerer på guitar, hun reciterer digte og læser uddrag fra sine romaner, og indimellem causerer hun over tidens store temaer.

Madames månedlige salon er en kult-begivenhed blandt pariserne. Nu bringer Madame salonen på en Tour de Europa. I maj måned kommer Madame ledsaget af sin pianist og elektronik-virtuos Sailor Toldam til København og flytter ind i en salon på Kongens Nytorv. Her vil hun modtage de københavnske og mere provinsielle feinschmeckere og hver aften en prominent kvindelig gæst, med hvem hun vil diskutere verdens feminine fremtid. Vær velkommen og husk at medbringe lidt god ost, brød, frugt og en fransk vin at indtage ud på aftenen, når den lille sult melder sig!

Forestillingen spilles i en lejlighed i Kvæsthusgade. Publikum bedes møde i Skuespilhusets foyer præcist, hvorefter de vil blive fulgt til lejligheden af en foyermedarbejder.

Detaljer

Start:
19. maj 2015
Slut:
19. juni 2015
Pris:
DKK80
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,

Sted

Skuespilhuset
Sankt Annæ Plads 36
København K, 1250 Danmark
Telefon:
33 69 69 86
Hjemmeside:
http://www.oplevbyen.dk/scene/skuespilhuset/

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!