Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vinterjazz i Diamanten – Sinne Eeg med Struck, Ginman og Gram

13. februar 2015

DKK200

Oplev Sinne Eeg med musikerne Jonas Struck, Lennart Ginman og Jeppe Gram i et delikat jazzmøde med højt udviklet æstetisk og instrumental kunnen, enkel melankoli og nysgerrighed

Jazzsangerinden Sinne Eeg er en kær gæst i Den Sorte Diamant og finder hver gang på nye musikalske projekter.
Med koncerten 13. februar ifm. Vinterjazz-festivalen føjer Sinne Eeg helt nye facetter til sit udtryk, der ellers står solidt plantet i jazztraditionen: I stedet for at optræde med en traditionel jazztrio, har hun inviteret guitaristen Jonas Struck, bassisten Lennart Ginman og trommeslageren Jeppe Gram med på scenen. Både Ginman og Struck er kendt for deres musikalske nysgerrighed: Ginman har f.eks. samarbejdet med Sort Sol-sangeren Steen Jørgensen, og Struck var i en årrække guitarist i rockbandet Swan Lee.
Trommeslageren Jeppe Gram bevæger sig også gerne ud i forskellige hjørner i sit virke, senest med sin egen jazzkvartet, hvor han foruden at være musiker også er komponist.
Fælles for alle fire er en dyb kærlighed til jazzen, hvilket forener dem denne vinteraften i Den Sorte Diamant. Med kig ind i jazzens grænselande, med udfordring af jazztraditionen og en legende indfaldsvinkel til improvisation forløses musikken med den for Sinne Eeg så karakteristiske ægte jazz-feeling.
Eeg har en række pladeudgivelser i eget navn, f.eks. med sin faste jazztrio, og har desuden udgivet cd med DR Underholdningsorkestret. Både i 2007 og 2010 vandt hun en Danish Music Award for bedste “jazz vocal album”, hvilket hun netop gentog i oktober 2014 for udgivelsen af Face the Music.

Line-up
Sinne Eeg, vokal
Jonas Struck, guitar
Lennart Ginman, bas
Jeppe Gram, trommer

Detaljer

Dato:
13. februar 2015
Pris:
DKK200
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
http://www.kb.dk/da/dia

Sted

Den Sorte Diamant
Søren Kierkegaardplads 1
København, Danmark
+ Google Maps

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!