Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Steen Jørgensen – Closer

7. marts 2015

DKK245

Til foråret tager Steen Jørgensen på en akustisk turne med Rune Kjeldsen, der bringer dem forbi DR Koncerthusets på én gang umiddelbare, smukke og intime Studie 2.

Steen Jørgensen har besøgt DR Koncerthuset flere gange tidligere – senest på scenen i Koncertsalen ifm. Sound of Copenhagen Live samt ved P6 BEAT Rocker Koncerthuset – og til marts for første gang nogensinde i eget navn: Under overskriften Closer.

En stemme som ingen anden

I omtrent fyrre år har Steen Jørgensen været én af de mest markante skikkelser herhjemme. Med en stemme som ingen anden, dannede han i 1979 det danske rockband Sort Sol – der begyndte som punkbandet Sods i 1977 – og siden har han færdedes ubesværet i dansk musikhistorie.

Ved siden af Sort Sol har Steen Jørgensen begivet sig ud i en række forskelligartede projekter med succes – bl.a. med jazzmusikeren Lennart Ginman i Ginman/Jørgensen, The Raveonettes’ Sune Wagner samt i teater og film. Sidste år udsendte han soloabummet Standards for Living, hvor han lånte sin dystre røst til nogle af verdens største sangskrivere. Sammen med en stjernebesætning af musikere – herunder guitaristen Rune Kjeldsen, bassisten AC og Kasper Winding – indspillede han i Abbey Road-studierne sine egne intense og modige tolkninger af sange af bl.a. Bob Dylan, Kraftwerk og Joy Division.

 

Detaljer

Dato:
7. marts 2015
Pris:
DKK245
Hjemmeside:
http://www.dr.dk/Koncerthuset/Kalender/2015/marts/steen-jorgensen.htm

Sted

Koncerthuset (DR Byen)
Emil Holms Kanal 20
København , 2300 Danmark
Telefon:
35 20 62 62
Hjemmeside:
http://www.oplevbyen.dk/musik/koncerthuset-dr-byen/

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!