Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Saul og David

17. april 2015 - 9. juni 2015

DKK125 – DKK795

I 2015 er det 150 år siden, komponisten Carl Nielsen blev født. Den begivenhed fejres med en nyopsætning af komponistens allerførste opera

Saul og David er historien om kongen, der lider af indædt jalousi over den unge David, som har vundet folkets gunst ved at nedkæmpe kæmpen Goliat.
For den musikalske ledelse står Michael Schønwandt, der er en af tidens mest indlevende kendere af Carl Nielsens musik. Han har bl.a. indspillet alle Carl Nielsens symfonier. Forestillingen instrueres af englænderen David Pountney, der er passioneret Carl Nielsen-entusiast.
I 2004 satte Pountney selv Maskarade op ved Bregenzfestspillene i Østrig, og nu gælder det så Nielsens noget mere dramatiske debutopera Saul og David.
Forbered dig på en kraftpræstation af prisbelønnede Johan Reuter i det dramatiske titelparti som Kong Saul og Ann Petersen som Davids elskede Mikal. Carl Nielsen komponerede en række enestående korsatser til Saul og David – og med et udvidet operakor er der lagt op til et brag af en festaften på Holmen.

Detaljer

Start:
17. april 2015
Slut:
9. juni 2015
Pris:
DKK125 – DKK795
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
www.kglteater.dk

Sted

Operaen
Ekvipagemestervej 10
København K, 1438 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
33 69 69 85
Hjemmeside:
http://www.oplevbyen.dk/scene/operaen/

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!