Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ravi Coltrane Quartet

30. april 2014

DKK220

Nutidig skarp moderne jazz med respekt for traditionen serveret af amerikansk superkvartet med topsaxofonisten Ravi Coltrane i front. Ravi Coltrane (saxofoner) David Virelles (piano) Dezron Douglas (bas) Jonathan Blake (trommer).

Det har aldrig været nemt for efterkommere af store kunstnere at skulle gå i deres fodspor. Man vil altid blive målt og vejet i forhold til dem og risikere at stå i skyggen til tid og evighed. Ravi Coltrane er ingen undtagelse, værende søn af en af det 20. århundredes mest betydningsfulde musikere, saxofonisten John Coltrane, samt den fine tangent- og harpespiller Alice Coltrane. 
 
Men modsat mange andre har Ravi Coltrane formået at løfte forventningerne særdeles konstruktivt, og har med årene vristet sig fri at skyggerne. Den nu 48-årige saxofonist har skabt et personligt, nutidigt udtryk uden på noget tidspunkt at fornægte sine musikalske rødder. Og det i en grad at han fremstår som en af sin generations mest lovende og feterede saxofonister.
 
Til koncerten i Jazzhouse møder vi Ravi Coltrane i spidsen for sin nye kvartet med et hold musikere fra den yngre del af den amerikanske jazz-elite. Tre skrappe, kreative, alsidige og intuitive medspillere, som udgør et perfekt rytmeteam for kapelmesteren, og som kan tilpasse sig enhver retning, han ønsker at gå i.

Detaljer

Dato:
30. april 2014
Pris:
DKK220
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
www.jazzhouse.dk

Sted

Jazzhouse
Niels Hemmingsens Gade 10
København K, 1153 Danmark
Telefon:
33 15 47 00
Hjemmeside:
http://www.oplevbyen.dk/musik/jazz-house/

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!