Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Manon

22. februar 2014 - 12. marts 2014

DKK95 – DKK695

Kom og oplev en fortælling om passioneret kærlighed og om et ungt par i frit fald, som kun døden kan skille. Balletten er baseret på Prévosts fascinerende og kontroversielle roman Manon Lescaut fra 1731.

Manon er den dramatiske historie om den smukke, letsindige Manon, der falder for studenten Des Grieux. Men hendes begær efter den rigdom og tryghed, hun kan opnå hos velhavende mænd, får hende til at lokke ham i fordærv med løgn, bedrag og mord til følge.

At omsætte de største litterære værker til ballet er en kunst for de helt store koreografer, og sådan en var Kenneth MacMillan. Hans evne til at skildre de inderste og mest komplicerede menneskelige følelser og relationer gav ham tilnavnet ”lidenskabens balletdigter”.

I Manon bliver de helt store lidenskaber da også sluppet løs i en række gribende og intense pas de deux’er, som er blandt den nyere ballethistories højdepunkter.

Introduktion til aftenens forestilling
Fortalt på skift af solist Morten Eggert, karakterdanser Mette Bødtcher og tidligere danser ved Den Kongelige Ballet Henriette Brøndsholm.
Hvor: Balkonfoyeren
Hvornår: 45 minutter før hver forestilling.

Detaljer

Start:
22. februar 2014
Slut:
12. marts 2014
Pris:
DKK95 – DKK695
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
www.kglteater.dk

Sted

Gamle Scene (Kgs. Nytorv)
Kongens Nytorv 9
København K, 1017 Danmark
Telefon:
33 69 69 86
Hjemmeside:
http://www.oplevbyen.dk/scene/gl-scene-kgs-nytorv/

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!