Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lucia DI Lammermoor

8. april 2014 - 9. april 2014

DKK75 – DKK495

Glæd dig til en gotisk fortælling om kærlighed og galskab baseret på en historie af Sir Walter Scott, manden bag ridderromanen Ivanhoe.

Lucia er en uskyldig brik i et spil om politiske familiefejder kontrolleret af Lucias bror. Han manipulerer hende til at give afkald på sin elskede til fordel for ægteskab med en mand, hun hader. Da det går op for hende, at broderen har udnyttet hende og ødelagt hendes liv, slår det klik for hende, og det får uhyggelige konsekvenser.

Donizetti var én af Italiens største og flittigste operakomponister. Som en af hovedkræfterne bag romantikkens indtog i Italien skrev han mere end 60 operaer, og Lucia di Lammermoor er en af de mest spillede i dag.

Forestillingens instruktør og scenograf er Isabella Bywater. Hun har arbejdet som scenograf i operahuse som Royal Opera, Covent Garden og English National Opera i London og tager nu springet til instruktør. Lucia di Lammermoor dirigeres af Martin André.

Introduktion før forestillingen
Optakten varer 15 min. og finder sted 30 min. før forestillingens start, i balkonfoyeren, og holdes af en ansat ved Den Jyske Opera.

Detaljer

Start:
8. april 2014
Slut:
9. april 2014
Pris:
DKK75 – DKK495
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
www.kglteater.dk

Sted

Gamle Scene (Kgs. Nytorv)
Kongens Nytorv 9
København K, 1017 Danmark
Telefon:
33 69 69 86
Hjemmeside:
http://www.oplevbyen.dk/scene/gl-scene-kgs-nytorv/

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!