Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kulturhavn 2014

1. august 2014 - 3. august 2014

I 2001 startede Kulturhavn, og fremviste sine aktiviteter for 25.000 besøgende. Sidste år, i 2013, kulminerede kulturbegivenheden med omkring 110.000 besøgende. Fredag d. 1. August starter Kulturhavn 2014 med endnu større forventninger end de forrige år.

I 2014 er der nok engang medtaget nye havne, hvilket betyder, at Papirøen, Arsenaløen og Valby er blevet en del af årets program.

Hvad er Kulturhavn?
Kulturhavn er Danmarks største kultur og havnefestival, som foregår i den første weekend i august. Festivalen er gratis og åben for alle. Det er muligt for publikum at deltage aktivt i adskillige kulturelle aktiviteter som: dans, musik, børnesjov, vandsport, teater og havnens hemmelige historier.

Eksempler på årets program
At Kulturhavn er for alle aldersgrupper ses hurtigt i programmets brede udvalg. Fredag er der f.eks. mulighed for en guidet tur i det gamle værftsområde på Refshaleøen. På Admiral Kaj opsættes forestillingen ”Snehvide” og på Islands Brygge er der både ”Freaky Frisbee” og traditionel iransk folkemusik. Man vil uden tvivl, gennem hele weekenden, finde aktiviteter, som fanger interessen.

Læs mere om kulturhavn 2014

Se hele programmet her

Detaljer

Start:
1. august 2014
Slut:
3. august 2014
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
kulturhavn.dk

Sted

København
København, Danmark

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!