Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koks i kulissen

26. januar 2015 - 9. april 2015

DKK95 – DKK475
Foto: Michal Caddy Søndergaard

Er du til engelsk humor à la Fawlty Towers, må du ikke gå glip af denne vanvittige farcekomedie, der siden 1982 har opnået status som en af verdens sjoveste

Vi befinder os på et teater, hvor generalprøven på den platte sovekammerfarce Uden en trævl er i fuld gang: Telefoner ringer, døre flyver op, rekvisitter havner i de forkerte hænder – og personerne har mindre og mindre tøj på. En efterhånden noget irriteret instruktør kæmper med sine uforberedte skuespillere, mens scenografien driller – og en tallerken med sardiner tager scenen på en særligt uforglemmelig måde.
I anden akt er vi med stykket på turné i provinsen. Scenografien er nu vendt 180 grader, så farcen ses fra bagscenen. Jalousi, stjernenykker og drikfældighed har afløst enhver premierebegejstring, og da den dameglade instruktør dukker uanmeldt op, må skuespillerne kæmpe på scenen, mens forestillingen falder fra hinanden i et væld af feberredninger, søforklaringer og sidespring.
Michael Frayns virtuost orkestrerede hyldest til skuespilleren i os alle kan få selv den mest sammenbidte til at flække af grin. Til at sætte fuld turbo på farcen har vi inviteret instruktør Nikolaj Cederholm, scenograf Kim Witzel og en perlerække af kendte, danske skuespillere.

Detaljer

Start:
26. januar 2015
Slut:
9. april 2015
Pris:
DKK95 – DKK475
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
www.kglteater.dk

Sted

Skuespilhuset
Sankt Annæ Plads 36
København K, 1250 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
33 69 69 86
Hjemmeside:
http://www.oplevbyen.dk/scene/skuespilhuset/

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!