Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KBH Læser

27. februar 2015 - 8. marts 2015

Københavns Biblioteker inviterer til litteraturfestival, og KÆRLIGHED er temaet

Forfattere og andre kunstnere i anderledes relationer

Kom og lad dig inspirere og indfange i det uendelige univers. Horisontalt og vertikalt fra kælder til kvist kalder følelser og hændelser på dig. Sproget flyder inde og ude i hele byen. Ord fortæller om store og små oplevelser alle vegne. Rejs i al tid og til alle steder. På Nationalmuseet træffer du vikinger. På apoteket mødes du af skønne digte.

Giv kærlighed til dig selv

Læs selv eller lyt til andre i svømmehallen. Læs med andet end øjnene. Sig, hvad der får dit hjerte til at banke og brillerne til at dugge. Find viden, din egen og andres. Prøv noget, du har tænkt på. Mærk din forundring og del. Døm ikke bogen på dens omslag. Søg kærligheden og book en blind date med en ukendt bog på biblioteket. Der er ingen grænser for de indtryk, du kan få, når du stiller ind på modtagekanalen.

Samarbejde om innovative traditioner

”Københavns Biblioteker søsatte festivalen i 2008 i fællesskab med forskellige samarbejdspartnere som museer, boghandlere, kulturinstitutioner og andre litteraturelskere, der hvert år under festivalen får hovedstaden til at boble af litterære aktiviteter. I 2015 strækker festivalen sig over 10 dage fra d. 27. februar til d. 8. marts.”

Detaljer

Start:
27. februar 2015
Slut:
8. marts 2015
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
http://kbhlaeser.dk/

Sted

København
København, Danmark

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!