Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Joey Alexander Trio

4. juli 2014 - 13. juli 2014

DKK245

Rygterne om det sensationelle vidunderbarn fra Indonesien, den kun 10 årige jazz piano virtuos JOEY ALEXANDER, spreder sig hurtigt i hele verden.  Han er allerede blevet opdaget af piano legenden Herbie Hancock og er blevet inviteret til at optræde med Wynton Marsalis på Lincoln Center i New York.

Han er en utrolig spændende musiker med en vidunderlig frisk tilgang til jazz klaverspil. The Standard giver altså her muligheden for at høre dette musikalske vidunder her i København under Copenhagen Jazz Festival.

Spillede keyboard som 6-årig
Født i 2003 på øen Bali. Joey blev introduceret til Jazz i en tidlig alder, og startede med at lytte til Louis Armstrong og Harry Connick . Jr. Joeys musikalske talenter trådte tydeligt frem, da han begyndte at lære at spille keyboards i en alder af 6. Han startede med at studere klassisk musik, men hans tendens var altid at ville swinge. På grund af mangel på muligheder for Jazz uddannelse, hvor han boede, begyndte Joey som 7 årig at spille jazz klaver, for det meste efter gehør. Hans forældre tog ham jævnligt med til jam -sessions, hvor Balis førende musikere inviterede Joey til at spille med. Hans kærlighed til jazz og musikalske intuition voksede hastigt derefter.

Detaljer

Start:
4. juli 2014
Slut:
13. juli 2014
Pris:
DKK245
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
http://thestandardcph.dk

Arrangør

The Standard

Sted

The Standard Jazz Club
Havnegade 44
København K, 1058 Danmark
Telefon:
72 14 88 08
Hjemmeside:
http://www.oplevbyen.dk/musik/the-standard-jazz-club/

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!