Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Is-slottet

21. oktober 2014 - 26. oktober 2014

DKK195

Midt i en dyb livskrise hjemsøges kvinden Siss af barndomsveninden Unn, der forsvandt sporløst, da Siss var 11 år gammel. Men hvad er det, der opsøger Siss? En uafsluttet erindring? En sort kraft der forsøger at fastholde hende i hendes barndoms store sorg?

Samtidig kæmper ægtemanden Aslak for at redde Siss ud af mindernes tusmørke. Som en kærlighedsgerning orkestrerer han en fælles rejse for at genfinde den kvinde, han elsker. Det bliver første skridt i oprulningen af en række katastrofale begivenheder fra fortiden.
Is-slottet er et isnende drama om at skylde nogen livet, om vores menneskenatur, om at finde styrke i modgang og om troen på at døden besjæler kærligheden og livet. Is-slottet er baseret på den norske forfatter Tarjei Vesaas’ roman af samme navn, som i 1964 indbragte ham Nordisk Råds Litteraturpris.
Mezzosopranen Tuva Semmingsen synger hovedpartiet i Daniel Bohrs iscenesættelse med scenografi af Marie í Dali og med lysdesign af Michael Breiner. Is-slottet er skabt af den danske dramatiker Jesper Bræstrup Karlsen og den norske komponist Magnar Åm.

Forestillingen produceres af Musikteatret SAUM og Den Ny Opera.

Detaljer

Start:
21. oktober 2014
Slut:
26. oktober 2014
Pris:
DKK195
Begivenhed Kategorier:
, , ,
Hjemmeside:
http://kglteater.dk/det-sker/opera

Sted

Operaen
Ekvipagemestervej 10
København K, 1438 Danmark
Telefon:
33 69 69 85
Hjemmeside:
http://www.oplevbyen.dk/scene/operaen/

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!