Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DiamantEnsemblet: Limelight

24. februar 2015

DKK165

Under overskriften ‘Limelight’ sætter en af sæsonens koncerter fokus på en udvalgt DiamantEnsemble-musiker. I denne sæson er det oplagt at vende rampelyset mod pianisten Marianna Shirinyan

Pre concert-talk kl. 19 i Blixen: Marianna Shirinyan interviewes af kulturproducent Maria Frej

Marianna Shirinyan er født og opvokset i Armenien, hvor hun også startede sin uddannelse som pianist. De videre studier førte hende til Lübeck. I 2003 reagerede hun imidlertid på et stillingsopslag fra det danske Esbjerg Ensemble, hvor hun søgte og fik jobbet som fuldtids-kammermusiker. Hun flyttede til Danmark, men holdt fast i et anseeligt internationalt virke. Da chancen bød sig i 2006, stillede hun op til den store ARD-konkurrence i München, hvor hun endte med at vinde hele fem priser, hvilket for alvor satte skub i den internationale solist-karriere. I 2010 stoppede Shirinyan i Esbjerg Ensemblet, men hun har bevaret sin base i Danmark, hvorfra hendes omfattende virke i dag går.
Shirinyan har mange solistopgaver i den ganske verden, men hjertet banker også stadig for kammermusikken. Den kommer i højsædet i samarbejdet med DiamantEnsemblet. Sammen har ensemblet og Shirinyan lagt programmer og planer der rummer nogle af kammermusiklitteraturens gyldne værker.

Program:
Francis Poulenc (1899-1963): Sekstet for blæserkvintet og klaver (1932/39)
Franz Schubert (1797-1828): Forelle-kvintetten D667 (1819)

Medvirkende:
Marianna Shirinyan
DiamantEnsemblet

Detaljer

Dato:
24. februar 2015
Pris:
DKK165
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
http://www.kb.dk/da/dia

Sted

Den Sorte Diamant
Søren Kierkegaardplads 1
København, Danmark
+ Google Maps

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!