Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Copenhagen Historic Grand Prix

2. august 2014 - 3. august 2014

Der venter bilelskere og motorsportsentusiaster en stor oplevelse, når Copenhagen Historic Grand Prix løber af stablen lørdag og søndag den 2.-3. august.

På Bellahøj Park er de ypperligste historiske og nutidige sportsvogne og racerbiler samlet til en kæmpe fest på og omkring den udforende bybane.

Foruden de mange historiske racerklasser, der begge dage i weekenden kører tidstagning og heat, er et af weekendens højdepunkter det spektakulære Pro / Am-løb, hvor kendte internationale og nationale racerstjerner deler en historisk racerbil med en dygtig amatør.

Et andet højdepunkt i weekenden er Race for Riget, hvor de nyeste superbiler kører betalingsture med publikum. Det er næsten lige så sjovt at se på, som at køre med.

Udstilling med historiske biler
Samtidig er det en historisk motorsportsweekend for alle, også for familier, og derfor vil der på udstillingsområdet være mange spændende familieaktiviteter, herunder flere end 300 biler udstillet fra mange forskellige årtier samt gokartbane, motorcykelbane, spiseområder og underholdning.

Læs mere om Copenhagen Historic Grand Prix hjemmeside
Billetter kan købes på billetlugen

 

Detaljer

Start:
2. august 2014
Slut:
3. august 2014
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
www.chgp.dk

Sted

Bellahøj Park
Bellahøj
København, Danmark

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!