- Denne begivenhed er allerede afholdt.
Copenhagen Cooking
22. august 2014 - 31. august 2014
Copenhagen Cookings sommerudgave åbner dørene for 10. gang, hvor mere end 150 unikke mad-events ruller ud over hele hovedstaden.
Copenhagen Cooking arbejder på at udbrede kendskabet til den nordiske madkultur fra produkt til måltid. Festivalen engagerer hele branchen til at skabe smagsoplevelser og søsætte nye begivenheder. Festivalens mad-events er inddelt i kategorierne Nordisk sommer, Skjulte steder, Børne Cooking, Klog på kogekunst, økologi og bægerdygtighed, Glas og flaske, Udenfor København og Gourmetoplevelser – der skulle meget gerne være noget for enhver smag.
For alle der elsker mad
”Copenhagen Cooking er for alle, der elsker mad uanset alder og gastronomisk viden. Og det må man sige, at programmet til fulde lever op til. Der er events i alle prisklasser, hvor de billigste arrangementer er gratis”, siger Julie Hildebrandt Hæsum, programansvarlig for Copenhagen Cooking og fortsætter: ”Vi byder på en god blanding af events inden for forskellige kategorier, og de spænder bredt. Vi har workshops, hvor du kan tilegne dig ny viden inden for kogekunst, gourmetopleveler på højeste niveau og events for børn.”
Flere forskellige arrangementer
Copenhagen Cooking byder herunder på arrangementer som vinsmagning for kvinder, langtidsstegt okse på Gråbrødretorv, økologisk afternon tea og hotdog værksted. Det fulde program er netop blevet offentliggjort og kan ses på Copenhagen Cookings hjemmeside.