Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Caroline Henderson – In the House

10. oktober 2014 - 11. oktober 2014

DKK295

In the House handler om liv og alder og behandler begge dele med alvor og humor. Caroline Henderson er alene på scenen i de ca. fem kvarter, forestillingen varer, og det musikalske univers udgøres primært af Kurt Weills sange fra hendes seneste album Lonely House.

Kender du det: Du tror, at livet med stort L begynder på et tidspunkt? At du en dag når til et punkt med succes, lykke og frem for alt en lysende klarhed over meningen med det hele? Og at du på det tidspunkt træder i karakter – afklaret og afslappet?

Men hvad sker der? I stedet opdager du pludselig, at du befinder dig midt i livet og har flere spørgsmål end nogensinde: Gik jeg den rigtige vej? Var der måske en anden vej? Eller er der veje, genveje, jeg har overset? Og frem for alt: Er du herre i eget hus, eller må du melde hus forbi?

For livet, tilværelsen, ER som et hus: Du fødes i børneværelset og vandrer så, skridt for skridt, fra rum til rum på din vej gennem livet. Nogle gange havner du i et venteværelse, andre gange farer du vild ude på gangen. Og pludselig er der kun overetagen tilbage!

Forestillingen er skrevet af Caroline Henderson i samarbejde med forfatter/dramatiker Jesper Malmose. Instruktør: Christoffer Berdal. Scenografi: Jakob Thorbek, designgruppen “spild af tid”. Producent: Peter Sindberg.

Detaljer

Start:
10. oktober 2014
Slut:
11. oktober 2014
Pris:
DKK295
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
www.kglteater.dk

Sted

Skuespilhuset
Sankt Annæ Plads 36
København K, 1250 Danmark
Telefon:
33 69 69 86
Hjemmeside:
http://www.oplevbyen.dk/scene/skuespilhuset/

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!