Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Allan Olsen Solo

29. marts 2014

DKK320

Ekstra koncert. En af Danmarks højst respekterede sangskrivere giver solo-koncert i Jazzhouse. Forvent en aften, der kommer godt rundt i krogene af Allan Olsens mageløse sangkatalog – fra helt tidlige sange til nye numre fra kritikerroste "Jøwt".

Få danske sangskrivere nyder større respekt og anerkendelse, end Allan Olsen. Efter 14 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter, er han altid garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædender – og med udgivelsen af den kritikerroste "Jøwt" (2013) synes han mere relevant end nogensinde før.
 
Allan Olsen er ikke uden grund blevet et meget populært livenavn, hvad enten han optræder solo eller med band. Mange synes dog enige om, at det især er til solo-koncerterne man kommer tættest på Olsens helt unikke sangskriver- og fortælletalent. Således skrev Ekstra Bladets Thomas Treo i en 5-stjernet anmeldelse af en solo-koncert i netop Jazzhouse i 2008:
 
"På egen hånd træffer sjuftens særegne kombinationer af klogskab og galskab renest, og det var bestemt ingen undtagelse i aftes i Copenhagen JazzHouse, hvor den udsolgte sal blev knockoutet gennem to timer med Olsens verbale leverstød og utidige uppercuts."

Detaljer

Dato:
29. marts 2014
Pris:
DKK320
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
www.jazzhouse.dk

Sted

Jazzhouse
Niels Hemmingsens Gade 10
København K, 1153 Danmark
Telefon:
33 15 47 00
Hjemmeside:
http://www.oplevbyen.dk/musik/jazz-house/

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!