Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kulturnatten

10. oktober 2014

Hvis I mangler at få fyldt lidt på kulturkontoen, så er muligheden der d. 10. oktober, hvor Københavns Kulturnat foregår.

Kulturnatten er en årlig tilbagevendende begivenhed, som i næsten 20 år har været en af Københavns mest populære kulturarrangementer.

Kultur hele byen rundt
Hele byen, som indebærer: Valby, indre by, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Amagerbro, Frederiksberg, Christianshavn og Islands Brygge byder alle velkommen til en interessant aften og nat. Der vil være mere end 250 museer, kirker, teatre, biblioteker, parker og ministerier som har valgt at slå dørene op denne aften til specielle arrangementer.  F.eks. vil det være muligt at besøge det flotte og charmerende ”Odd Fellow palæ”. Der vil her bl.a. blive orienteret om Odd Fellow Ordenen. Det bliver også muligt at besøge udstillingen ”På sporet af metroen” på Rådhuspladsen. En interessant chance for, at se, hvad der foregår på en metrobyggeplads.

Og meget meget mere
Ovenover et par eksempler på, hvad kulturnatten kan tilbyde, men den byder selvfølgelig på, næsten, uendelige kulturtilbud.  Kulturnatten er også en aften, hvor København er indhyllet i en unik stemning. Byen fyldes op af glade og nysgerrige folk, som søger mere viden om deres by. Denne aften er stærkt anbefalelsesværdig.

Detaljer

Dato:
10. oktober 2014
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
kulturnatten.dk

Sted

København
København, Danmark

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!