“Ti sekunders stilhed” tak

Lars H.U.G udgiver sit første originale danske album i 22 år. Med albummet “Ti sekunders stilhed” vil H.U.G. med garanti forkæle publikum med aktuel popmusik.

Køb billet nu

Du har måske allerede forsøgt at købe billet til koncerten på VEGA 12. marts, men nåede det ikke inden der var udsolgt. Giv ikke fortabt, da der stadig er billetter tilbage til koncerten 1. april ligeledes på VEGA. Hvis det derfor har nogen interesse at tage til Lars H.U.G. koncert på VEGA 1. april 2015, så kan vi kun opfordre til at købe billetter nu.

 

Gode anmeldelser

Anmeldelser kan sagtens være anvendelige, men skal naturligvis ikke stå alene, som den eneste årsag til, at du enten vælger at tage til koncerten eller bliver hjemme. I tilfældet med Lars H.U.G., kan det næsten kun være et kvalitetsstempel når Northside koncerten tidligere i år i Århus hjembragte den elskede danske popkunstner gode anmeldelser fra Gaffa, Soundvenue og politiken. Taget i betragtning, hvor store forventninger pressen, fans, og musikelskere må have haft til dette album efter 22 års fravær fra den dansksprogede popmusik, så kan man konkludere, at H.U.G. stadig er i topform og værd at bruge en aften på. Det er også noget der tyder på, at manden har gerne vil sige noget noget til os. Hvilket naturligvis gør det ekstra interessant.

 

Noget på hjerte

På VEGAs  hjemmeside står der lidt om, hvad H.U.G. vi sige med titlen på sit nye album. Han vil gerne give sit lille bidrag til, at vi mennesker gøres opmærksom på, at vi ikke er alene i verden, men befinder os sammen med andre, hvilket stiller krav til os som individer. Han siger, at: “I det kaos af larm vi befinder os i i den velbjergede del af verden, begynder vores nærvær at sove. Vores empati falder i søvn. Der skal nogle stor ting til at få os ind i nuet. Og der kan en pause på ti sekunder lige vække en.”

Hvis man ønsker andre velmenende budskaber pakket ind i god dansk popmusik, så køb billet nu. Måske går der 22 år igen inden vi hører fra H.U.G. på dansk.

Læs om koncerten her.

Køb billetter her.

 

 

 

 

 

 

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!