Bliv skribent


Martin Tang, visign.dk

Frivillig skribent hos OplevByen

Interesserer du dig for kulturelle begivenheder i København og omegn, er du vant til at formulere dig skriftligt og kunne du tænke dig at skrive artikler til Oplevbyen.dks voksne målgruppe, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Som frivillig skribent for Oplevbyen.dk får du mulighed for at skrive om områder, som du interesserer dig særligt for, fx. kunst, musik, mad og drikke eller teater, ligesom du bliver en del af vores team af engagerede skribenter.

Stor læserskare

Du vil få en stor læserskare fra dag ét. Oplevbyen.dks hjemmeside har over 20.000 brugere pr. måned, på Facebook følges vi af 16.500 og vores nyhedsbrev sendes ud til 19.500 læsere hver 14. dag.

Opgaverne

Dine primære opgaver
vil være at skrive artikler til OplevByen.dk’s hjemmeside, Facebook-side og nyhedsbreve. Alt efter interesse er der også mulighed for at bidrage til vores aktiviteter på sociale medier og i forbindelse med pressehåndtering. Der er tale om frivilligt og fleksibelt arbejde. Vi forventer dog, at du overholder aftalte deadlines.

Om OplevByen.dk

OplevByen.dk er en hjemmeside, der formidler kulturelle begivenheder i København og omegn særligt udvalgt til voksne kvinder og mænd i alderen 40+. Oplevbyen.dk er en iværksættervirksomhed, der drives af frivillige ildsjæle med en stor kærlighed til København, byens kulturelle liv og formidlingen af samme.

Send os en mail

Hvis du kunne tænke dig at blive frivillig skribent for Oplevbyen.dk så send os en mail og fortæl lidt om dig selv på adressen: kontakt@oplevbyen.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!