Bliv sælger

Brænder du for salg og interesserer du dig for kulturelle begivenheder i København og omegn? Er du god til at kommunikere og sprede et godt budskab – og naturligvis at sælge? Og kan du gøre det inden for områder såsom kunst, musik, restauranter eller teater og film? Så har vi måske det perfekte job for dig!

Med din telefon i hånden på dit hjemmekontor, bliver det dit job at skabe gode relationer med OplevByen.dk’s kunder og præsentere dem for forskellige annonceringsløsninger, og lave aftaler på baggrund heraf. Du kan selv bestemme hvor mange timer du vil arbejde – din løn er nemlig helt afhængig af, hvor mange aftaler, du får lavet.

Masser af potentiale

Der er masser af potentielle kunder at tage udgangspunkt i, da vi allerede har en lang række arrangører og restauranter tilknyttet siden. Derudover ligger hele byen åben for at modtage et opkald fra eller få et besøg af dig. Og du kommer ikke til at sælge sand i Sahara, da vi har et godt koncept med en masse trofaste brugere. Oplevbyen.dk’s hjemmeside har op til 20.000 besøgende pr. måned, på Facebook følges vi af +16.000 og vores nyhedsbrev sendes ud til knap 20.000 læsere hver 14. dag.

Løn og ansættelsesvilkår

Du vil have fuld fleksibilitet ift. arbejdstid og sted. Dog vil vores kunder som oftest have kontortid mellem 10.00 – 16.00. Du bestemmer selv om du vil tage kontakt til potentielle kunder per telefon eller ved fysisk fremmøde.

Du er provisionslønnet og får 25 % af det du sælger. Sælger du fx en annoncepakke til 4.000 kr. bliver der altså 1.000 kr. til dig.

Om OplevByen.dk

OplevByen.dk er en hjemmeside, der formidler kulturelle begivenheder i København og omegn særligt udvalgt til voksne kvinder og mænd i alderen +40 år. OplevByen.dk er en iværksættervirksomhed, der drives af ildsjæle med drive og en stor kærlighed til København og byens mange gode tilbud.

Send os en mail

Hvis du kunne tænke dig at blive OplevByen.dk’s nye sælger så send os en mail og fortæl lidt om dig selv.

Send din mail til bo@oplevbyen.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!