Om siden

OplevByen.dk er din online guide til aktuelle kulturelle oplevelser i København og omegn – nøje udvalgt til det voksne publikum. Du kan holde dig orienteret på vores website, modtage et gratis nyhedsbrev med kulturbegivenheder hver 14. dag og følge os på Facebook.

Vi gør det let og overskueligt for dig at finde frisk inspiration til de bedste restauranter, udstillinger, koncerter, teaterforestillinger mm.

I billedgalleriet med fotos fra det gamle København kan du dyrke nostalgien og kontrasten mellem byens før og nu.

Gratis og med få klik får du adgang til særarrangementer, forpremierer, private rundvisninger og vinsmagninger. Tilmeld dig blot vores nyhedsbrev eller ‘synes godt om’ OplevByen.dk på Facebook.

Da vi er til for vores brugere, er du altid meget velkommen til at sende ris, ros og idéer til os på kontakt@oplevbyen.dk.

Personerne bag


Brian S. L. Asserhøj, medstifter, daglig leder
Brian er cand.merc. i finansiering og regnskab fra Handelshøjskolen i København. Han er overordnet ansvarlig for OplevByen.dk’s daglige drift og varetager derudover kontakten til eksterne samarbejdspartnere. Brian interesserer sig især for gode film og biografer med atmosfære.

[Send mail]


Anders V. Christensen, medstifter, webmaster
Anders er multimediedesigner og arbejder til daglig som webmaster i en større dansk grossistvirksomhed. Han har det overordnede ansvar for opdatering og redigering af hjemmesiden og står for grafisk opsætning og udsendelse af nyhedsbrevet. Anders har en passion for god vin og portvin, musik og store koncertoplevelser.

[Send mail]


Anne-Mette Klausen, chefredaktør og kommunikationsansvarlig
Anne-Mette elsker god mad, film og musik. Hun ved, hvor man får den bedste bøf tatar, mener at Eggs Benedict er en mangelvare og følger nøje byens Sancerre situation. Uddannet kulturjournalist fra Danmarks Journalisthøjskole, exam.art. i Film- og Medievidenskab fra Københavns Universitet og master i International virksomhedskommunikation fra Syddansk Universitet.

[Send mail]


Julie Benedicte Riis, redaktør og kommunikationsmedarbejder

Julie er cand.mag. i historie, kulturarv og museumsformidling og har arbejdet med formidling og kommunikation på forskellige museer og kulturinstitutioner. Hun er fast skribent og redaktør på OplevByen.dk og ansvarlig for at sammensætte nyhedsbrevet. Julie har en forkærlighed for kulturhistorie, kulinariske oplevelser og gåture i København om foråret.

[Send mail]


Casper Reiff, webmaster

Casper er uddannet mediegrafiker og zen-mester i PHP og andre sprog som kun computere normalt taler. Han er ret nørdet og har til daglig ansvaret for flere store hjemmesider. Casper står får at redigere og udvikle OplevByen.dk og har ofte en ny smart funktion i ærmet. Casper interesserer sig for gastronomi og holder meget af at læse gode bøger.

[Send mail]


Freelance skribenter

Vores freelance skribenter interesserer sig for at fortælle om København og alle de kulturelle oplevelser byen er fuld. De er Sophie Bavnhøj, Arne Bak-Sørensen, Josefine Fjelstervang, Annika Bidstrup Møller og Simone Maria Bovien.


Freelance fotografer

Vores freelance fotografer elsker at udforske byen med et kamera i hånden. Fotograferne er Nils Nyvang, Vigdis Winther og Inger Rasmussen.

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!