Geranium

Geranium har fået 3 Michelin stjerner og er dermed den første og foreløbig eneste danske restaurant, der har opnået denne hæder.

Geranium skriver på deres hjemmeside:

“Omtanke kan smages: Geranium er et lyst, let og dynamisk køkken. Missionen er at frembringe måltider, der inddrager alle sanser – restaurerer, udfordrer og beriger.”

“Dynamisk betyder kraft og står for de levende, formende kræfter i naturen. Disse kræfter er ikke synlige, men deres “aftryk” i det biologiske er. Virkningerne kan ses, hvis man lærer sig at iagttage og forstå forbindelsen mellem de formende kræfter og de fysiske stoffer i alle organismer”.

“Middag i trækronerne: Restauranten har til huse på 8. etage i Fælledparken midt i København, hvorfra man kan følge sæsonernes rejse gennem trækronerne, skimte byens grønne kobbertage og ane vindmøllerne i Øresund.”

“Beliggenheden understreger Geraniums vision om gastronomisk udsyn og diversitet. Vi udforsker spændingsfeltet mellem det urbane og det naturlige.”

Praktisk information

Antal Michelin stjerner: 2

Prisniveau
Aften
– Menu: 1.500 kr.
– Vinmenu: 1.300 kr.
– Saftmenu: 600 kr. 

Frokost
– 
Menu: 950 kr. og 1.250 kr.

Adresse
Per Henrik Lings Allé 4, 8

2100 København Ø

Kontakt
Telefon: 69 96 00 20
Hjemmeside

Åbningstider
Onsdag – Lørdag: 18:30 – 21:00 (18:30 – 00:00)
Torsdag – Lørdag: 12:00 – 13:00 (12:00 – 15:30)

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page

Bruger du byen nok?

Modtag gratis nyheder, tips og info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København ... nøje udvalgt til det voksne publikum.

Tak for din tilmelding!