BarBurrito

Den charmerende og upolerede BarBuritto byder på mexicansk mad, som de synes, den skal være i Danmark = Mæxicansk.

I en høj kælder under en tatoo- og piercing shop i Skindergade bor BarBurrito. Fra gaden stiger man ned i en dunkelt belyst, rustik restaurant med en lang bar og små læderbåse. Væggene er gule og nogle steder beklædt med hvide fliser og der er ikke højt til det sortmalede loft, hvorfra industrilamper hænger over de røde borde.

Restauranten er lille og en fredag aften, hvor baren og de mexicanske cocktails også trækker folk til, kan det nemt blive tæt. Med andre ord – hvis man ønsker albuerum, hvide duge, stofservietter og lyse lokaler, er man kommet galt i byen hos BarBurrito. Til gengæld er stedet en uprætentiøs og charmerende kombination mellem en cocktailbar og et spisested, hvor humøret er højt og man fornemmer, at personalet er begejstret for sit mexicanske koncept.

Ikke for mexi-fundamentalister

Under sloganet ”Mexicansk mad, som vi synes, den skal være i Danmark = Mæxicansk” byder BarBurrito indenfor til et køkken, der er stærkt inspireret af det autentiske mexicanske gadekøkken med sine bløde tacos og burritos.

De bløde majstortillaer er fyldt med enten svinekød, kylling, torsk, rejer eller rå-marineret laks, ligesom der også er tacos for vegetaren. Tilbehøret er bl.a. salsa, chili, lime, koriander og guacamole, men BarBurrito er ikke for mexi-fundamentalister, som de to ejere brødrene Patrick og Thomas Bachmann fortæller. I stedet fortolker de det mexicanske køkken og kombinerer det med sæsonens danske råvarer såsom agurk og radiser, ligesom tacoen med svinekød, sprød svær og syltede røde løg synes inspireret af den danske flæskesteg.

Hot Margarita med Habanero chili

BarBurrito anbefaler, at man bestiller mindst én forret og 4-6 tacos / 1 burrito for at blive mæt. Selve serveringen kommer ind på et træbræt – f.eks. 5 forskellige tacos, som man håndterer med fingrene.

Drikkekortet byder, blandt en række cocktails, på ikke mindre end tre variationer over Margarita, hvoraf en er tilsat chiliskud fra Habanero og Jalepeno.. Der er desuden vin og øl og endelig limonade på ingefær, lime og mynte.

Take-Away og pop-up i baggården

Siden Barburrito åbnede i Skindergade i 2012 er restauranten knopskudt. Således har brødrene Bachmann åbnet en Barburrito Take-Away og diner i Gothersgade 27 den 1. januar i år og denne sommer en pop-up restaurant i baggården, Skindergade 45.

BarBurrito
Skindergade 36
1159 København C
Hjemmeside

Prisniveau: Billig.
Køkkentype: Latinamerikansk.
Bydel: Indre by.

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page

Bruger du byen nok?

Modtag gratis nyheder, tips og info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København ... nøje udvalgt til det voksne publikum.

Tak for din tilmelding!