KBH Læser – Litteraturfestival 2016

Lad dig inspirere af alle former for litteratur når KBH Læser afholder den årlige litteraturfestival i København

Fra 26. februar til 6. marts kan du endnu en gang opleve litteraturens ord strømme igennem de københavnske gader, når KBH Læser vækker læselysten med nytænkende litterære aktiviteter.

Årets tema – MÆND

Litteraturfestivalens tema er i år mænd i alle afskygninger og facetter. Mænd om mænd, kvinder om mænd, mennesker om mænd, rigtige mænd, forkerte mænd, mænd der skrives om, mænd der læser. Stereotype mænd. Atypiske mænd. Vindermænd og vigtige mænd. Tabermænd og tissemænd. Mænd fra Mars, Venus og månen. Manderoller, hovedroller, skurkeroller, faderroller og flødeboller. Som rollemodeller og afskrækkende eksempler. Og meget andet, som du er med til at definere, sætte på spil, udrede, forklare, arrangere, læse op om og af.

Litteratur for alle

Gennem hele litteraturfestivalen vil du kunne opleve litteratur i det meste af København. På caféer, biblioteker og museer. Det kan sågar være, at du får stukket en bog eller et digt i hånden, mens du spankulerer ned ad gaden.
Festivalen har ingen aldersgrænse og det har litteraturen heller ikke. Du kan lære og læse om alt fra den populære eller bredt appellerende litteratur til den smalle eller krævende litteratur. Skønlitteratur og faglitteratur og alt derimellem.

Programmet for årets litteraturfestival bliver offentliggjort den 2. februar 2016.

Læs mere om KBH Læser her 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!