Dansk Arkitektur Center – DAC

Fortid, nutid og fremtid tørner sammen i de interesser og aktiviteter DAC lægger ryg til, når Københavns borgere og gæster inviteres til at lære mere om arkitektur, byrum og byggeri, som det var, er og bliver

Design er en vigtig del i arbejdet med arkitektur, hvilket også afspejler sig i DACs store netværk. Pakhuset i Strandgade 27B er udgangspunkt for borgernes demokrati og bæredygtighed i erhvervslivet.

Fællesskab, miljø og sikkerhed
DAC er et dynamisk mødested, hvor det at skabe noget fælles ud fra ideer, behov og viden under hensyntagen til påvirkning af miljøet i bred forstand og iagttagelse af forskrifter om sikkerhed er kernen. Der er alle mulige grunde til at besøge stedet og involvere sig i debatter og aktiviteter. DAC sørger for viden om udvikling og byggeri, men du har drømmene om, hvordan din by skal føles. Del drømmene, spred ideerne og pludselig er der noget nyt i gang.

Cafe, udstillinger og viden på bog
DAC har åbent hver dag og onsdag endda særligt længe. I selve centret har du mulighed for at se udstilling, købe spændende bøger om emner, der relaterer til stedet – og det er mange, som du kan læse i cafeen, mens du nyder duften af kaffe og lyden af summende aktivitet. Du kan også nyde den skønne udsigt over vandet, som pakhuset er placeret i umiddelbar nærhed af. Der tages entré til den aktuelle hovedudstilling, og der er gratis adgang til andre mindre udstillinger.

Det er også muligt at leje sig ind med et arrangement i boghandlen evt. i samarbejde med cafeen.

Oplev byen med DAC og tag verden med i købet
Tag med på gå- og cykelture, hvor eksperter og andre vidende personer fortæller om, hvad du ser i flere perspektiver eksempelvis historiske byvandringer og ny arkitektur. I videncentret på Strandgade har du også mulighed for at møde arkitekter fra hele verden ansigt til ansigt eller via Arkitektur-TV.

DAC foreslår ruter til arkitek-løbe-ture og arrangerer arkitekturrejser i Danmark og udlandet.

Det nye DAC på Bryghusgrunden
DAC er ved at forme fremtiden. I 2018 indvier DAC sin nye residens på Bryghusgrunden. DAC forventer endnu større interaktion med borgere, offentlige aktører og erhvervsliv i Danmark og internationalt. Det nye DAC skal være mere end et hus, det skal være et miljø, som i højere grad tiltrækker opmærksomhed og mennesker med interesse for vækst og udvikling på flere plan.

Praktisk information

Adresse
Strandgade 27B
1401 København K

Kontakt
Telefon:32 57 19 30
Hjemmeside

Åbningstider og entrepriser
UDSTILLING
Mandag – Tirsdag – Torsdag – Fredag: kl. 10-18
Onsdag: kl. 10-21 – i tidsrummet kl. 17-21 er der gratis adgang til udstillingen.
Lørdag – søndag kl.10-17

BOGHANDEL
Mandag – Tirsdag – Torsdag – Fredag: kl. 8-18
Onsdag: kl. 8-21 – i tidsrummet kl. 17-21 er der gratis adgang til udstillingen.
Lørdag – søndag kl.10-17

CAFÉEN
Mandag – Fredag: kl. 11.00-17.00.
Onsdag er der aftenåbent til kl. 21.00.
Lørdag – Søndag: kl. 10.00 – 17.00.

Køkkenet lukker for servering af mad kl.15.30 alle dage, på nær onsdag, hvor der kan bestilles fra menukortet indtil kl. 20.00.

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page

Bruger du byen nok?

Modtag gratis nyheder, tips og info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København ... nøje udvalgt til det voksne publikum.

Tak for din tilmelding!