Copenhagen Dining Week 2017

copenhagen.diningweek.jpg

Skip skiene og smag på Europas største restaurantfestival i uge 7. Med blot en grøn lap papir og et par klirrende mønter får du en aften i gastronomiens tegn.

Startskuddet for billet-spurten til den folkekære Copenhagen Dinning Week har lydt. For den fine sum af 215 kr. + gebyr serverer Danmarks bedste og mest interessante restauranter en treretters menu for dig inklusiv en flaske S. Pellegrino mineralvand. Alle afkroge og køkkentyper i landet er blevet udforsket, og resultatet er et menukort på 200 restauranter med alt fra 7-Eleven Gourmet by Cofoco til Nimb Vinotek.

Hvad har du lyst til at sætte tænderne i?

Nordisk, hyggeligt eller magisk

56° er bygget på nærhed. Fra de lokale danske råvarer til deres leverandører som for eksempel Gert fra Den Grønne Verden, der dyrker efter biodynamiske principper på Stevns. Restauranten byder indenfor i robuste rammer, der gemmer på elegante detaljer og kærlighed til årstidens råvarer fra egen have. I 2016 blev 56° igen udvalgt til at fremgå i Michelinguiden.

56°, Krudtløbsvej 8, 1439 København K.

Forret: Jordskokkesuppe, karse & sago. Hovedret: Oksehøjreb, kartofler & karamelliseret løg. Dessert: Æble, hvid chokolade & havre. 56°tilbyder også vinmenu.

La Vecchia Signora importerer alle deres varer direkte fra Italien. Autentisk, hyggeligt og velsmagende er ord, der med sikkerhed har lydt flere gange i de gamle lokaler. Rejs med til det nordlige Italien, hvor de traditionelle smage og retter er udført til perfektion, og plakater med fodboldholdet Juventus pryder væggene.

La Vecchia Signora, Grønnegade 12-14, 1107 københavn K.

Forret: Linsesuppe med fregola pasta. Hovedret: Kalvekød i en trøffelsauce. Dessert: Tartufo

Guru serverer klassiske indiske retter med et pift af moderne fortolkning. Maden genspejles i restaurantens betagende indretning, som er designet af Henning Larsen Architects. Nordisk minimalisme møder det magiske Indien fra køkken til lampe i en perfekt symbiose. Og som en lille ekstra godbid kan du se kokkene lege i restaurantens show-køkken mens, du venter.

Guru, Jernbanegade 3, 1608 København V.

Forret: Masala kongerejer i sprød kikærtedej, tamarind chutney og mango granatæble salsa. Hovedret: Tandoori grillet kyllingefilet vendt i delikat cremet masala curry/ Stegte kartofler vendt i masala krydderier og spidskommen/ Langkornet basmati ris med safran/ Tandoori Naan Breads. Dessert: Kulfi (Indisk Is) mandler, pistacie, mango og karamelliseret nødder. Guru tilbyder også vinmenu og vegetarmenu.

Copenhagen Dinning Week kører i hele uge 7, fra 12. til 19. februar 2017.

Læs mere om Copenhagen Dinning Week og bestil billetter her

 

 

 

 

 

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page

Bruger du byen nok?

Modtag gratis nyheder, tips og info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København ... nøje udvalgt til det voksne publikum.

Tak for din tilmelding!