Copenhagen Cooking byder på over 100 events

Madfestivalen Copenhagen CookingDer er noget for alle smagsløg, når Copenhagen Cooking holdes for 11. gang. Foto: Wonderful Copenhagen.

Krebsegilder, historisk mad, udendørs langbordsmiddage og gastro-sejlads er bare lidt af det, der venter på Copenhagen Cooking i august.

Copenhagen Cooking har løftet sløret for sommerens festivalprogram, der lokker med over 100 madevents rundt omkring i byen. Madfestivalen finder sted d. 21.-30. august og vil over sommeren tilføjes nye endnu ikke officielle arrangementer.

Sikkert er det, at der er noget for ethvert smagsløg, når Copenhagen Cooking i år for 11. gang indtager byen. Man vil f.eks. rykke ud på byens gader med en række uformelle langbordsmiddage. Ligesom sidste år vil der f.eks. igen være Høstfest på Sønder Boulevard med langborde og over 1000 kuverter. Et andet arrangement er langbordsmiddag på havnefronten ved restaurant Salt, når Thorupstrand Kystfiskerlaug og Salt dækker op under temaet Fladfisk.

Der vil være italienske øko-middage med live jazz i Dronningegården og man kan gå på opdagelse i Københavns madhistorie, hvor en guided byvandring kombineres med en historisk middag på Restaurationen. For tredje år i træk afholdes VM i Risotto i Torvehallerne. Den legendariske gourmet restaurant Era Oras åbningsmenu fra 1983 bliver rekonstrueret og der vil være mulighed for at hoppe om bord i en solcelledrevet båd og nyde en gastronomisk rundtur til søs. Det er bådudlejningsfirmaet GoBoat, der er gået sammen med restauranten Il Buco om at skabe en anderledes madoplevelse.

Den svenske tradition med krebsegilder dyrkes bl.a. på Christianshavn Færgecafé, ligesom man kan tage turen ud til det 100 år gamle fort i Øresund, Flakfortet, hvor de røde skaldyr serveres under åben himmel.

Festivalen byder også på et væld af madlavningskurser, børneegnede arrangementer og desuden en hel del gratis events, eksempelvis Torvehallernes Onsdagsmarked, Risottomesterskabet, Fejring af Ø-mærkets 25-års jubilæum ved Slagteren på Kultorvet, Italiensk Marked og Pop-in Sylteskole hos MadMad Mad Bodega.

Som noget nyt har Copenhagen Cooking indledt et samarbejde med Torvehallerne om at skabe Cooking Spot – et festivalcentrum med smagsprøver, pop-up events, debatter, fysisk billetsalg, vejledning og meget andet. Først senere på sommeren afsløres det endelige program for Cooking Spot, ligesom det nuværende festivalprogram over sommeren vil blive udvidet med flere events.

Køb billetter her

Se program og nyheder om events på Copenhagen Cooking her

Læs også Nedtælling til Copenhagen Cooking.

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page

Bruger du byen nok?

Modtag gratis nyheder, tips og info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København ... nøje udvalgt til det voksne publikum.

Tak for din tilmelding!