Frederiks Have

Med 2 svenske og 2 danske kokke bag gryderne, afspejles menukortet naturligt i det nordiske køkken

Frederiks Have skriver på deres hjemmeside

Hos Frederiks Have har vi den fornøjelse, at kunne præsentere et sted hvis historiske baggrund strækker sig over en begivenhedsrig periode gennem det sidste århundrede. Selve huset er cirka 130 år gammelt, og har siden hen været centralt for mange forskellige foretagender. Fra 1899 var det primært anvendt som vognmandsforretning, men for godt og vel 70 år siden blev huset i ca. 1938 indviet i restaurationsbranchen.

Her anvendes der altid friske råvarer fra Danmark eller Norden, blandt andet Søren Wiuff i Lammefjorden og Grefsta fra Gotland. Råvarerne Tilberedes med omhu helt fra bunden

Hos Frederiks Have sætter vi ære i nye præcise tilberedningsmetoder, ligesom der også arbejdes med at udvikle nye teknikker. Dette medfører en høj kvalitet i vores menuer, som  ændres månedligt.

Praktisk information

Prisniveau
Aften
– Menu (3 retter): 385 kr.
– Vinmenu (3 glas): 278 kr.

Frokost
– Menu (3 retter): 295 kr. 

Adresse
Smallegade 41
2000 Frederiksberg

Kontakt
Telefon: 38 88 33 35
Hjemmeside

Åbningstider
Mandag – lørdag
– Frokost 12:00 – 14:30 
(sidste ordre)
– Aften 17:30 – 21:30 (
sidste ordre)

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page

Bruger du byen nok?

Modtag gratis nyheder, tips og info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København ... nøje udvalgt til det voksne publikum.

Tak for din tilmelding!