Bror

To tidligere Noma souschefer byder velkommen

Bror skriver på deres hjemmeside

Enkel og god mad lavet af de allerbedste råvarer fra den nordeuropæiske region med et skarpt øje for årstiderne. Madstilen befinder sig i krydsfeltet mellem komfort og innovation – i smag og valg af ingredienser. Vores ambition er konstant at udfordre os selv, ingredienserne, producenterne og i sidste ende smagen.

BROR ejes og drives af Victor Wågman og Samuel Nutter. Gennem de sidste mange år har de sammen og hver for sig arbejdet på michelin-restauranter i England, USA, Frankrig og senest her i Danmark på Noma, hvor de begge har indtaget positionen som sous chef i perioden med bl.a. tre kåringer til verdens bedste restaurant og 2 michelinstjerner.

Restauranten ligger blandt nogle af Danmarks ældste og mest charmerede bygninger i Københavns latinerkvarter. Det er en restaurant, der er inspireret af naturen, årstidernes skiften, den nordeuropæiske region, barndommen, latinerkvarteret, tidligere arbejdspladser og menneskene omkring os.

Ordet “bror” symboliserer for os omsorg, ærlighed og respekt. Værdier som restauranten er bygget op omkring.

Praktisk information

Prisniveau
Aften:
– Menu (4 retter): 375 kr.
– Vinmenu (4 glas): 350 kr.

Adresse
Skt. Peders Stræde 24A
1453 København K

Kontakt
Telefon: 32 17 59 99
Hjemmeside

Åbningstider
Onsdag – Søndag: kl. 17.30 – 00.00 (sidste seating kl. 21.30)

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page

Bruger du byen nok?

Modtag gratis nyheder, tips og info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København ... nøje udvalgt til det voksne publikum.

Tak for din tilmelding!